Régi, elkopott padlóját nem szükséges óriási költségeken felbontani, és újra betonozni! A megoldás az ipari beton padló polírozás HTC Superfloor komplett betonpolírozó technológiai eljárással. Az eljárás rendkívül költséghatékony, és akár az üzem megállása nélkül kivitelezhető a felújítás.

A technológiai eljárás eredménye egy Terrazzo megjelenésű, esztétikus, de számottevően funkcionálisabb ipari padló lesz, amely kopásmentes, porlódásmentes, antisztatikus, ragyogóan fényes és még színezhető is.

Ipari padló felújítás során a HTC csiszológépeivel és gyémánt szerszámaival a beton felső cement rétegét lecsiszoljuk, ezáltal előtűnik annak belső szemcseszerkezete, amelyet addig polírozunk több rétegben, míg végül elnyeri utánozhatatlanul ragyogó szépségét.

A felület a csillogása ellenére nem csúszik, mivel milliónyi – az emberi szem számára –  láthatatlan barázda borítja. A meglevő beton padló felületet, annak minőségétől és állapotától függően kiválasztott és lépésenként cserélt gyémántszegmenses szerszámokkal csiszoljuk és polírozzuk fel, ráadásul a művelet végeztét követően, szinte azonnal újra használatba vehető a padló.

Képgaléria